ny kollega søges

Salgsingeniør med viden om simuleringssoftware

Har du erfaring med CAE simuleringsløsninger i industrivirksomheder? Og ønsker du at anvende din viden til at arbejde med salg af førende simuleringsværktøjer, bl.a. ABAQUS, til danske virksomheder?

Engageret konsulent til teknisk salg af simuleringssoftware fra Dassault Systèmes søges til snarlig tiltrædelse. Læs mere om produkterne på https://www.3ds.com/products/simulia

Din hovedopgave bliver at sælge software fra SIMULA-porteføljen til danske industrivirksomheder. Du bliver ansvarlig for hele processen – fra i samarbejde med dine kolleger at identificere forretningsmæssige behov, til gennemførelse af produktpræsentationer, styre et evalueringsforløb og lukke salget. Du kan derfor tale med såvel brugerne som beslutningstagerne i virksomheden.

Velkommen til IPES

Hos IPES forhandler og implementerer vi softwareløsninger fra Dassault Systèmes til danske virksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Til denne opgave leder vi nu efter en ny kollega, som vil blive trænet og certificeret i 3DEXPERIENCE SIMULIA, ABAQUS og resten af sortimentet inden for simuleringssoftware. Og på vores lokationer i Aarhus og Hørsholm får du erfarne kolleger, som vil hjælpe dig godt på vej.

Hjælp kunderne med at udvikle bedre produkter - hurtigere

Efter grundig oplæring bliver du konsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes udviklingsproces og formidle fordelene ved at anvende simulering som en vigtig del af udviklingsprocessen.

Mere præcist bliver det din opgave at:

 • At sælge produkter fra SIMULIA-porteføljen ved at sætte dig ind i virksomhedernes situation og tilbyde dem simuleringsløsninger, som gør dem mere konkurrencedygtige.
 • I samarbejde med dine kolleger hos IPES at afdække kundens behov, samt at udarbejde løsningsforslag og tilbud på relevante softwareløsninger med tilhørende implementeringsydelser.
 • Du vil komme til at arbejde med et bredt udsnit af virksomheder inden for industrielt udstyr, medicinsk udstyr, elektronik, energi, samt underleverandører til bil-, fly- og forsvarsindustrien.

"Du kan se frem til et spændende arbejde, hvor du selv tilrettelægger din hverdag.”  

Henrik Bøgelund, CEO 

Den nyeste teknologi og gode forhold

Selvom du allerede har nogle år på bagen, så tør vi godt love, at vi kan gøre dig endnu dygtigere. Du vil arbejde med noget af verdens førende teknologi og blive specialiseret i simulerings-løsninger fra Dassault Systèmes, men du vil også lære af dine dygtige kolleger.

Derudover tilbyder vi også:

 • uddannelse og certificering hos vores partner Dassault Systèmes inden for de relevante områder.
 • en nøglerolle i en mindre virksomhed med en stor kontaktflade til det danske erhvervsliv.
 • et fleksibelt og uformelt miljø med fagligt stærke kolleger.
 • et spændende og selvstændigt arbejde, hvor du selv tilrettelægger din hverdag.
 • konkurrencedygtig – og provisionsbaseret løn med pensionsordning, sygeforsikring og overskudsdeling.
 • arbejde fra Hørsholm eller Aarhus. Du må forventes nogen rejseaktivitet, primært i Danmark.

Du trives med konsulenthatten på

Vi leder efter dig, som er udadvendt og dygtig til at formidle din tekniske viden. Du har lyst til kontinuerligt at holde dig opdateret på den nyeste viden, og du vil gerne være en af de bedste på dit felt.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • er initiativrig og selvstændigt kan identificere og kontakter potentielle nye kunder.
 • har en ingeniøruddannelse eller lignede og forstår processerne omkring udvikling af mekanisk og elektronisk udstyr.
 • har arbejdet som CAE-specialist, projektleder eller konsulent og har et godt kendskab til, hvordan simuleringsløsninger benyttes i industrien, samt hvilke forretningsmæssige fordele denne digitalisering giver virksomheder.
 • kan anskueliggøre komplekse problemstillinger på en simpel måde
 • taler og skriver dansk og engelsk

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte direktør Henrik Bøgelund på 2090 5114 eller hb@ipes.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til Henrik Bøgelund på hb@ipes.dk. Vi indkalder løbende til samtale. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig 😊

Send ansøgning

Kort om IPES A/S

IPES forhandler og implementerer førende softwareløsninger indenfor produktudvikling, simulering og produktion til danske virksomheder. Vi tilbyder løsninger, der dækker de væsentligste discipliner inden for konstruktion, beregning og simulering. Desuden ønsker vi at give dig den bedst mulige rådgivning med hensyn til ovennævnte områder i relation til din virksomheds processer og arbejdsmetoder inden for 3D Engineering software.

keyboard_arrow_up