Aalborg Universitet udbyder nu Digital Manufacturing

Fra januar 2018 udbyder Institut for Materialer og Produktion Aalborg Universitet nu Digital Manufacturing. Til brug i undervisningen har de valgt 3DEXPERIENCE on the Cloud fra Dassault Systémes.

​Læs mere om Digital Manufacturing

”Kurset vil i først omgang blive udbudt på andet semester af kandidatstudiet i Virksomhedsteknologi. Her vil CATIA og DELMIA blive brugt som platform for undervisning i, hvorledes digitale værktøjer kan hjælpe i udviklingen af produkter og produktionsprocesser” fortæller Steffen Tram Mortensen fra Aalborg Universitet.

Han fortsætter: ”Baggrunden for at vælge 3DEXPERIENCE fra Dassault Systémes er, at vi gerne vil gerne afprøve hvilke muligheder og begrænsninger, der ligger i en stor platform i forhold til at vælge enkeltstående programmer.”

3DEXPERIENCE til uddannelsesinstitutioner giver adgang til 3DEXPERIENCE funktionalitet inden for en lang række områder. Læs mere om 3DEXPERIENCE til uddannelsesinstitutioner her: 
https://academy.3ds.com/en/software/3dexperience-for-academia

Mere om uddannelsen på Aalborg Universitet her: http://www.aau.dk/uddannelser/kandidat/manufacturing-technology/fagligt-indhold/

Og Smart Production her..

http://www.smartproduction.aau.dk/Laboratory/

Kontakt os

Kontakt os hvis du har brug for 3DEXPERIENCE på uddannelsen.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up