CATIA V5 

- bilindustriens foretrukne designværktøj

CATIA V5 er med sine 20 år på bagen et godt og gennemprøvet CAD-system, der anvendes i mange store virksomheder over hele verden. Herunder virksomheden inden for fly- og bilindustrien, der har komplekse og langvarige udviklingsforløb.

I den seneste release får du ydermere adgang til 3DEXPERIENCE-platformen, som understøtter udviklings- og produktionsprocesser ved at fremme samarbejde, virksomhedsadministration og give et forbedret overblik via dashboards.

CATIA V5 indeholder bl.a. følgende funktioner:

Mekanisk design

CATIA V5 indeholder en række intuitive moduler, der er skabt til specifikationsdrevet modellering af parter i solider, overflader eller plademetal. Desuden inkluderer CATIA V5 moduler til design af monteringsvejledninger og sketchses.

Formgivning og styling (Shape Design & Styling)

CATIA V5 tilbyder intuitive og brugervenlige værktøjer, der gør det let at oprette, validere og ændre alle typer af overflader - organiske såvel som mekaniske.

Produktsyntese

Knowledgeware-løsningen forvandler implicitte designmetoder til eksplicit viden, for derved at opnå det optimale design. Mens løsninger baseret på Digital Mock Up DMU) af et produkt gør det muligt at gennemgå og validere produktet og træffe hurtige og effektive beslutninger.

Analyse

Optimer produktydelsen hurtigere - med integreret designanalyse i CATIA.

Bearbejdning

Med en komplet produktportefølje til 2-, 3- og 5-akset bearbejdning samt drejning mv. får man med CATIA Version 5 Machining en integreret mulighed for at styre de fleste dreje- og fræsemaskiner.

Slip for administrationen - vælg en cloud-løsning

Har du brug for mere information om CATIA V5?

Kontakt os for en demonstration af dine muligheder i CATIA.

 

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up