Start med et evalueringsforløb

En investering i et nyt CAD- eller PLM-system eller en omlægning af processerne i udviklingsafdelingen er en omfattende beslutning for de fleste virksomheder. Med et evalueringsforløb fra IPES  får du syn for sagen, inden at du tager den endelige beslutning.

IPES har lang erfaring med at afklare og afdække de udfordringer og muligheder, der viser sig, når man ser på ny infrastruktur. I samarbejde med Dassault Systèmes kan vi tilbyde test- og evalueringsmiljøer i kortere eller længere perioder.

Testmiljøjet fungerer som en ”legeplads”, hvor du kan afprøve funktionalitet, kompatibilitet og tilgængelighed, sideløbende med virksomhedens fungerende produktionsmiljø. Det giver mulighed for at opstille scenarier og hypoteser, der kan testes i et ”proof of concept”.

I stresstest viser testmiljøet ofte muligheder og arbejdsgange, som man ellers ikke havde været opmærksom på tidligere, og er således en øjenåbner for, hvad der kan lade sig gøre ved en eventuel investering.

Kontakt Jørgen Klitholm,  hvis du ønsker at høre mere

5 trin til den rigtige beslutning

 

3 måneders adgang til et cloudbaseret testmiljø

|

Opsætning af et miljø, der passer til virksomhedens krav

|

Indlæsning af udvalgte data fra dig

|

Online uddannelse i brug af softwaren

|

Test af "Proof of Concept"

Kontakt os

Overvejer du at skifte PLM, CAD eller CAM system, så kontakt os og få opsat et evalueringsmiljø. Eller kontakt os for mere information.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up