IPES

3D ENGINEERING

IPES sælger og implementerer PLM- og 3D-softwareløsninger, der understøtter og optimerer hele udviklingsprocessen fra idé til implementering, i samarbejde med vores softwarepartner siden 2006, Dassault Systèmes. Vores målsætning er at hjælpe vores kunder med at optimere og automatisere deres udviklingsprocesser og arbejdsmetoder inden for 3D Engineering for at bane vejen for mere innovation og højere rentabilitet.

Vores historie 

2000: Idé-Pro Skive starter salg af CAD-systemet CATIA, som på dette tidspunkt distribueres af IBM.

2006: Idé-Pro Engineering & Software stiftes, som et datterselskab til Idé-Pro Skive A/S. Sortimentet udvides, så det dækker PLM, konstruktions- og analysesoftware samt en række værktøjer til procesoptimering og -automation af produktionsvirksomheder.

2015: CEO Henrik Bøgelund overtager Idé-Pro Skives andel af virksomheden, og virksomheden ændrer navn til IPES A/S. IPES er nu forhandler af software fra Dassault Systémes, MSC Software, CG-tech og Cenit.

2016: Hovedkontoret flytter til Olof Palmes Allé, Aarhus N.

2018: Forhandlingen af software fra MSC Software overdrages til søsterselskabet SimEvolution A/S, der ligeledes blive partner på konsulentydelser indenfor FEM analyse og beregning.

2019-2021: IPES udnævnt til Platinum Partner hos Dassault Systèmes. Platincertificeringen er det højeste niveau i partnerprogrammet, forbeholdt stærke Business Partners hos Dassault Systèmes. 

Testlicens

Prøv softwaren før du køber!

Optimering

Vi hjælper dig med optimering af din udviklings- og produktionsprocesser.

Ingeniørydelser

Vi tilbyder kurser og ingeniørydelser, der tilføre din organisation nye kompetencer.

Samarbejdspartnere

Vi hylder gode og loyale samarbejdspartnere, som bidrager med knowhow og erfaring til vores medarbejder.

IPES Platin partner hos Dassault Systémes

IPES VERICUT forhandler

IPES Q-CHECKER og MyPLM forhandler

IPES Type3 forhandler

IPES FASTSuite forhandler

keyboard_arrow_up