Digital Twin

- din virtuelle model af den virkelige verden

En ”Digital Twin” er en virtuel model af et produkt eller et produktionsanlæg, som på alle væsentlige områder i den virtuelle verden opfører sig, som det rigtige produkt eller anlæg gør i den fysiske verden.

Efter definition af den digitale tvilling vil man kunne simulere, hvordan alle væsentlige parametre og funktioner opfører sig inden det fremstilles.

Dette stille krav om at den mekaniske model tilføres funktioner, som styres af f.eks. fysiske eller virtuelle PLC’er og giver feedback til disse, lige som det rigtige produkt ville gøre.

Med en digital tvilling bliver det således muligt at foretage en række tests virtuelt og således spare tid og ressourcer ved en senere fysik afprøvning og indkøring af produktet eller maskinen.

Med en mekanisk konstruktion på 3DEXEPRIENCE platformen er virksomheden allerede godt på vej til at skabe en digital tvilling, idet simulerings apps kan tilføjes og med disse kan virksomheden arbejde mod en og samme database, som ligger i skyen.

Læs mere om brug af Digital Twin på 3DEXPERIENCE platformen

Anvendelse af Digital Tvilling

Små og mellemstore producenter kan opnå stordriftsfordele og øge ROI ved anvendelse af en digital tvilling på en cloud løsning.

Hent e-bogen her og forstå hvorfor.

Udfyld formularen her:

NB! Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du IPES A/S tilladelse til at sende dig e-mails, nyheder og invitationer til webinarer. Du vil modtage nyt fra os ca. 2 gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig vha. linket nederst i nyhedsbrevet.

Kontakt os

Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvad virksomheden kan opnå ved at arbejde med Digital Twins.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up