Suzlon sætter nye standarder for den fremtidige udvikling af vindmøllevinger

”Vores mål har været at sætte nye standarder for den fremtidige udvikling af vindmølleblade ved at etablere en digital tråd, der dækker vores samlede proces”, siger Flemming Mortensen, Manager, Structural Blade Design, Suzlon.

Structural Blade Design, der er en dansk afdelign af den indiske vindmølle producent Suzlon Energy, har valgt software løsninger fra Idé-Pro Engineering & Software (IPES). Dels til løsning af og optimering af design og konstruktion's processen og dels for at sikre at analyser og beregninger af de store vinger i kompositter er så valide så mulige.

Om valget af design og konstruktionssoftware siger Flemming Mortensen, Manager, Structural Blade Design, Suzlon:


”Vi har valgt en løsning baseret på CATIA, CATIA Composites og ENOVIA, da denne løsning overgår konkurrencedygtige løsninger på alle væsentlige punkter.”

”Vi definerer processen fra det indledende air foil design gennem strukturel design og analyse til produktion, og gøre det muligt for vores lokationer i Danmark, Holland og Indien at arbejde problemfrit sammen, så vi er bedst mulight forberedt på den forventede massive vækst inden for vores branche. Vi bliver nødt til at inkludere mange af de samme udviklingsprocesser, som med succes anvendes i luftfartsindustrien.

Flemming Mortensen fortsætter: "Vi skal ikke kun fokusere på at have de bedste værktøjer til avanceret design af store sammensatte strukturer, men vi må også fokusere på at have en løsning, der giver mulighed for mange design iterationer. Og samtidig få de rigtige data ud til vores verdensomspændende produktionsfaciliteter - og hele tiden med fokus på at få vores produkter på markedet inden for den givne tidsramme ”.

Læs hele casen her

Vi kan også tilbyde rådgivning indenfor arbejde med komposit i din virksomhed.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning omkring, hvordan design og produktion af kompositelementer kan optimeres.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Ring mig op!

keyboard_arrow_up