Nordic Radar Solutions ApS

Nordic Radar Solutions automatiserer udviklingsprocessen med 3DEXPERIENCE

Siden 2019 har IPES arbejdet med at automatisere udviklingsprocessen for Nordic Radar Solutions. Arbejdet har bestået i at automatisere konstruktionen af antenner, der anvendes i de radarsystemer, som Nordic Radar Solutions sælger over hele verden.

Torsten Elmkjær, CTO, Nordic Radar Solutions fortæller: ”Vi har valgt at automatisere udviklingsprocessen for effektivt at kunne håndtere de store datamængder, der karakteriserer et særdeles kompliceret antennedesign."

"Ved at anvende automatisering og modularisering i udviklingsprocessen kan vi undgå fejl, reducere udviklingstiden og komme i mål langt hurtigere.”

Læs mere om automatisering af udviklingsprocesser 

Torsten Elmkjær, CTO, Nordic Radar Solutions

Henrik Møller, Application Engineer, IPES forklarer: ”Produktionsgrundlaget for en antenne baseres på meget store datamængder. Derfor anvender vi CAD-systemet CATIA til opgaven. Med op imod ½ million parametre er det afgørende at anvende et CAD-system, der er stabilt og kan håndtere så stor kompleksitet.” 

Nordic Radar Solutions har nu opbygget et særdeles effektivt og generisk designværktøj, der gør syntesen og den efterfølgende realisationen af fremtidige antennevarianter mulig indenfor en forholdsvis kort tidshorisont.

Afgørende samarbejde med IPES

Det at have Henrik Møller fra IPES siddende fysisk i Egå har været alt afgørende i at sikre, at vi er kommet fejlfrit og effektivt i mål. Ligeledes har det været afgørende at kunne trække på den ekspertise, der er tilknyttet IPES for diskussion og optimering af den efterfølgende produktion af antennerne” slutter Torsten Elmkjær.

Nordic Radar Solutions har senest investeret i 3DEXPERIENCE platformen for at få mest muligt ud af den automatisering og funktionalitet, der er skabt i CATIA.

Læs mere om CATIA 3DEXPERIENCE

Nordic Radar Solutions ApS

Nordic Radar Solutions, grundlagt i 2009, fokuserer på at udvikle næste generations avancerede radarbaserede systemer dedikeret til civil luftfart, vindenergianlæg og målscoringsapplikationer. Specialet er omkostningseffektiv detektion med høj nøjagtighed og sporing mod luft- og overflademål. Læs mere på https://www.nordicradarsolutions.com/

Læs mere om Nordic Radar Solutions

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan man samarbejder på 3DEXPEREINCE platformen, er du velkommen til at kontakte os for en demonstration.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up