Bliv inspireret. Afkort udviklingstiden. Find fejl. Udnyt dine ressourcer optimalt.

Der er mange gode grunde til at se eller gense de fagligt inspirerende indlæg fra Innovationsdagen 2022. Herunder har vi interviewed Christian, Thor, Thomas, Jacob og Edouard om deres indlæg og de gevinster, som de har opnået ved at ændre udviklingsprocesserne i virksomheden.

Ønsker du at se hele indlægget så udfyld formularen og klik på "Hent indlæg".

Bæredygtighed som en del af udviklingsprocessen 

Edouard Pardieu, Solution Architect, Dassault Systèmes præsenterer her deres nyeste værktøj ”Lifecycle Assessment Tool” til evaluering af forskellige produktvarianters bæredygtighed fra vugge til grav.

Indlægget er på engelsk.

Udfyld formularen her og se hele indlægget fra Dassault Systèmes. 

Automatisering af udviklingsprocessen 

Thor Andersen gennemgår, hvordan Novo Nordisk har demokratiseret udviklingsprocessen. De har bl.a. automatiseret flere simuleringer i forbindelse med udvikling af insulinpenne, således flere i udviklingsafdelingen kan gennemføre disse simuleringer, hvorved at udviklingstiden reduceres.

Udfyld formularen her for at se hele indlægget.

Simulation Driven Development & Virtual Products

Jakob Møller fra Grundfos præsenterer her, hvordan de med deres nye strategi kan håndtere mange produkter i en CAD-kontekst og automatisk generere 1000-vis af produktvarianter, der kan bruges til test og produktoptimering. Samt hvad denne effektivisering har betydet for dem.

Ønsker du at se hele indlægget, så udfyld formularen her.

Ingeniørhusets fremtidsvision:
En fælles projektplatform. Fordele og udfordringer. 

Christian Barlach præsenterer ISC Rådgivende Ingeniørers vision og arbejde for at skabe en fælles projektplatform, der kan lette samarbejdet mellem interessenterne ved design af store infrastrukturprojekter. Udfyld formularen her og se hele indlægget.

"One Engineering”
Én samlet udviklingsplatform på tværs af lande og virksomheder

Specielt når udviklingsarbejdet forgår i flere virksomheder og på tværs lande, kan det være en udfordring at opnår den synergi i udviklingsprocessen, som måske var intentionen.

Thomas Andersen, Digital Process Manager, Stevanato Group fortæller, hvordan de med projektet ”One Engineering" arbejder på at skabe én samlet udviklingsplatform på tværs af lande og virksomheder. Platformen er placeret i skyen, så alle udviklingsafdelinger har lige adgang til CAD-data og dokumentation m.v.

Ønsker du at se hele indlægget, så udfyld formularen her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du spørgsmål til de enkelte indlæg, så kontakt os.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up