ENOVIA 3DEXPERIENCE

- mere end PLM

Markedet flytter sig hele tiden, konkurrencen intensiveres og kunderne kræver nye produkter med stadigt kortere intervaller. Med 3DEXPERIENCE får du en konkurrencefordel, som du ikke har råd til at undvære.

3DEXPERIENCE er én integreret platform til produktudvikling og vidensdeling, som samler knowhow og kompetencer fra hele virksomheden. Platformen kan deles på tværs af virksomhedens afdelinger og funktioner.

Med 3DEXPERIENCE platformen kan vores kunder skabe og præsentere produktoplevelser både for deres egne kunder og slutbrugeren.

3DEXPERIENCE platformen leverer værktøjer målrettet den enkelte funktion i en given branche - fra markedsføring, salg og udvikling til produktion. Dette forbedrer værdiskabelsesprocessen, da alle funktioner baseres på den samme mastermodel.

Læs mere om brancheløsning til producenter af medicinsk udstyr 

3DEXPERIENCE platformens brancheløsning har et interface, der er enkelt og let at anvende og baseret på 3D-design, analyse og simulering i ét samarbejdende interaktivt miljø. Løsningen er tilgængelig via virksomhedens netværk eller som en cloud løsning.

3DEXPERIENCE on Cloud er en stærk løsning, som danske virksomheder har taget rigtig godt imod. Specielt fordi den eliminerer behovet for IT-administration uden at gå på kompromis med sikkerheden. Desuden er Cloud-løsningen oplagt til arbejde fra hjemmekontoret og andre lokationer uden for virksomheden.   

3DEXPERIENCE understøtter Multi-CAD

”Sikkerheden er meget væsentlig for Brdr. Hartmann. Derfor har dette punkt været centralt under evalueringen af 3DEXPERIENCE på Cloud-løsningen. IT-afdelingen har høje krav til løsningen og forventer fremover løbende at få ny funktionalitet, der højner sikkerhedsniveauet yderligere."

Jacob Hahn, Manager Moulds & Tools 
CAD/PLM, Brdr. Hartmann

Læs hele interviewed med Jacob Hahn

3DEXPERIENCE live

Global produktudvikling

Med 3DEXPERIENCE får du mulighed for globalt at genbruge parter og standard konstruktioner - og dermed optimere Product Management, design, fremstilling og indkøbsprocesser.

Udviklings- og produktionsenheder placeret på forskellige lokationer/lande kan med 3DEXPERIENCE arbejde som om de sad samlet på én lokation.

Med 3DEXPERIENCE kan der skabes overblik og styring mellem alle discipliner i produktudvikling. Herunder mellem mekanik-, elektronik- og software, ligesom leverandører i forsyningskæden kan inddrages i denne proces.

Du kan også definere konfigurationer og varianter, som gør det muligt at opbygge produktplatforme.

Hvorfor investere i 3DEXPERIENCE platformen?

Martin Brask Sørensen giver i videoerne her eksempler på, hvordan 3DEXPERIENCE platformen kan optimere innovationsprocessen, og i sidste ende sikre at vores kunder får produkter på markedet langt hurtigere.

PDM vs PLM?

I videoen her vil Martin Brask Sørensen fra IPES forklare, hvad forskellen er på et PLM og et PDM system. Og imens kan du så overveje, om du savner områderne i et PLM system i dit daglige arbejde.

CAD-strukturer vs. styklister (EBOM)

Adgangen til både CAD-strukturer og styklister (EBOM) er et af de interessante områder i PLM platformen 3DEXPERIENCE. Hvad forskellen er på CAD-strukturer og styklister, og hvordan du kan arbejde med de to områder. 

Engineering Change Management - perfekt til håndtering af afvigelser

I denne video gennemgår Martin, hvordan du kan anvende Engineering Change Management som et værktøj til håndtering af afvigelser, og dermed understøtte dit kvalitetsstyringssystem. Engineering Change Management er en del af 3DEXPERIENCE.

Prøv 3DEXPERIENCE

En integreret løsning - hvad betyder det i praksis?

Med 3DEXPERIENCE kan du endnu lettere søge, finde og genbruge de parter, der relaterer sig til hinanden. Se her, hvordan du med det brugervenlige interface kan arbejde i værktøjerne CATIA, SIMULIA og DELMIA.

Flere fordele..

Produkt og procesplanlægning

Med 3DEXPERIENCE får du et projekt og procesledelsesværktøj, hvor processen styres ud fra de projektleverancer, der er nødvendige for at kunne lancere produkter til tiden.

Lokalt eller i skyen

Funktionerne i 3DEXPERIENCE er tilgængelige for dig, uanset om du vil have dem konfigureret og installeret på virksomhedens egen server, eller om du vil anvende den standardiserede cloudløsning.

Kvalitet og compliance

Med 3DEXPERIENCE kan du registrere grundlæggende specifikationer og handlinger, hvilket giver et grundlag for mere effektive beslutninger.

3DEXPERIENCE er et naturligt centralt opbevaringssted for alle dokumenter, understøtter strenge regulatoriske processer og sikrer end-to-end sporbarhed under hele udviklingsprocessen.

 

Prøv 3DEXPERIENCE

Sikkerhed

Den samlede intellektuelle ejendomsret (IP) er medbestemmende for konkurrencefordelen på markedet. Derfor er virksomhedens evne til at udnytte og beskytte sin IP helt afgørende for succes.

Med 3DEXPERIENCE kan du organisere dine data, eliminere filbaseret dataudveksling, klassificere IP og håndhæve sikkerhedskrav for at opfylde regler som f.eks. ITAR. Endvidere kan du registrere dataadgang og downloads i forhold til kritisk IP, og du kan spore IP anvendelse på tværs af forskellige projekter og kunder.

Kontakt os for mere information

Ønsker du mere information om, hvordan du kan få styr på og udnytte dine udviklingsdata? Så kontakt en af vores medarbejdere. Vi har alle mange års erfaring inden for området. 

Eller send os dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up