Medicinsk udstyr

Sæt fart på innovationen

Udvikling og produktion af medicinsk udstyr er underlagt strenge krav til test og dokumentation. Derfor er det afgørende at have systemer, der kan håndtere dette og hjælpe til at sikre at processerne kører optimalt.

Sammen med Dassault Systèmes kan vi tilbyde flere løsninger til producenter af medicinsk udstyr. Løsninger der giver mulighed for at øge innovationshastigheden og samtidig opretholde en høj kvalitet i hele processen og reducere lovgivningsmæssige risici.

4 væsentlige udfordringer for producenter af medicinsk udstyr

1) Administration af fejl og mangler således at kontraktlige forpligtelser overholdes.

Processen med at håndtere kvalitetsudfordringer så som ”Corrective and Preventive Actions (CAPA) og produktklager er den største kilde til lovbestemte risici for producenter af medicinsk udstyr i dag.

Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE-platform tilbyder producenter af medicinsk udstyr muligheden for at håndtere kvalitetsproblemer effektivt ved at forbedre sporbarhed og overholdelse af myndighedskrav samtidig med at aktiviteter, der ikke tilfører værdi, elimineres.

Med 3DEXPERIENCE -platformen får virksomheder hjælp til at sikre at alle myndighedskrav overholdes, samtidig med at spild reduceres, og du kan levere uovertruffen kvalitet, sikkerhed og effektivitet.

2) Udvikling af udstyr med fokus på patienten

3DEXPERIENCE-platformen giver producenter af medicinsk udstyr mulighed for at levere produkter ved at forbinde patientdata med virtuelle modeller, og dermed understøtte samarbejdet tidligt i designprocessen.

3) Kapitalisering af viden

Organisationer, der formår at digitalisere deres virksomheder og udnytter digitalt samarbejde på tværs af hele organisationen vil vinde. Digitalisering vil ændre den måde, hvorpå de udvikler og opererer med patientcentrerede produkter med øget produktivitet til følge.

4) Transformer udviklings- og produktionsprocessen

Ledere i den medicinske udstyrsindustri skal løbende evaluere, hvordan de forbedrer fremstillingsprocesser for at fremme effektivitet, kvalitet og ydeevne. Udnyttelse af digitale design- og produktionsprocesser giver mulighed for at fremskynde innovation og introduktion af nye produkter.

Med 3DEXPERIENCE-platformens digitale produktionsplanlægnings- og fremstillingsløsninger kan virksomheder inden for medicinsk udstyr synkronisere globale produktionsnetværk, levere bedre produkter.

Løsning

Ikke alle virksomheder er ens. Derfor tilbyder flere forskellige pakkeløsninger tilpasset dit behov. Se et par af de mange muligheder i videoerne herunder.

Hent E-bogen "Beyond Compliance" og sæt fart på udviklingen af medicinsk udstyr

Hver dag står medico-virksomheder over for de udfordringer og det ansvar, der er forbundet med at udvikle, producere og distribuere produkter, der forbedrer livskvaliteten. For at få succes er de konstant nødt til at producere innovative produkter, der er klinisk og økonomisk relevante, mens de står over for strenge lovgivningsmæssige krav.

NB! Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du IPES A/S tilladelse til at sende dig e-mails, nyheder og invitationer til webinarer. Du vil modtage nyt fra os ca. 2 gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig vha. linket nederst i nyhedsbrevet.

Kontakt os

Kontakt os for mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at overkomme de 5 udfordringer.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up