MEDICINSK UDSTYR

Styrk konkurrenceevnen med
end-to-end simulering

Markedet for medicinsk udstyr har altid været konkurrencepræget - nu mere end nogensinde før. Det er derfor afgørende at styrke konkurrenceevnen med hurtigere og billigere lancering af nye produkter.

Selvom konkurrencen ofte betyder, at patienterne får bedre kvalitet, mere personligt tilpasset og billigere udstyr, skubber det også producenterne af hjælpemidler ud i et intenst kapløb om at komme først på markedet.

Og strammere omkostningsstyring, stigende udgifter, strengere regler, stigende antal produkttilbagekaldelser og stigende hjemmearbejde efter pandemien er alt sammen med til at øge kravene.

Producenter presses desuden af stigende kompleksitet i designet, der i dag ofte består af flere systemer og undersystemer, elektronik og digitalopkobling.

Som følge heraf befinder industrien sig ved et vendepunkt: Virksomhederne er nødt til skifte fra den traditionelle design-byg-testmetode til en simuleringsdrevet tilgang for at vinde kapløbet. Svart er simuleringsdrevet design.

Hent håndbogen "BE UNSTOPPABLE WITH END-TO-END SIMULATION"

Med den får du indblik i, hvordan du vælger de rigtige værktøjer og strategier til at minimere tidsforbruget og opnå omkostningsbesparelser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hent håndbog

Novo Nordisk har valgt at demokratisere udviklingsprocessen

Robust design, pris og time-to-market er afgørende i udviklingen af nye insulinpenne. Derfor har Novo Nordisk demokratiseret udviklingen af insulinpenne med simulering. 

Se Thor Andersen PLM Manager, Novo Nordisk, der i videoen her giver en kort intoduktion. Ønsker du at høre hele indlægget, indsend venligst formularen herunder.

Virtual Twin powered by 3DEXPERIENCE®

Virtual Twin powered by 3DEXPERIENCE®-platformen er fremtiden for udvikling af medicinsk udstyr. Platformen forbinder processer i alle faser og skaber via realistiske simuleringer og modeller af den menneskelige krop mulighed for at vurdere ydeevne, sikkerhed og kvaliteten af nyt medicinsk udstyr.

Med simulering kan udstyr designes og udvikles på en brøkdel af den tid og omkostninger, der generelt er nødvendig. Samtidig gør simulering det muligt at udforske og teste et ubegrænset antal variabler og derved forbedre patientsikkerheden, kvaliteten og effektiviteten.

Hvad er fordelene ved simulering?

Simulering kan styrke virksomheders konkurrenceevne på følgende 3 områder:

1. Integration øger agilitet

Ved at samle processer på én digital udviklingsplatform sker der en væsentlig forkortelse af design- og innovationscyklussen.

Med opsætning af klarer produktspecifikationer og en effektiv risikovurdering bliver det lettere at overholde myndighedernes krav og derved at opnå en hurtigere godkendelse. Dette betyder mere tid til opstart og planlægning hen imod total-quality fra udvikling til produktion.

 

2. Optimer hastigheden

Med modellering og simulering skabes hurtigt mange designvarianter uden at øge risici og omkostningerne. Hvert trin i produktudviklingen kan optimeres med fokus på hastighed og effektivitet gennem demokratisering og optimal udnyttelse af specialisterne til at:

  • Forstå den fysik, der påvirker enhedens ydeevne
  • Fremskynd test- og godkendelsesprocesser med alternativer til omkostningstunge dyre- og menneskeforsøg
  • Strømlin fremstillingsprocesser for hurtigere og smartere beslutningstagning

 

3. Opnå et succesfuldt samarbejde

En simuleringsdrevet tilgang understøtter succesfuldt samarbejde.

Med naturtro og skalerbare multifysiske modeller og virtual twin kan virksomheder indenfor medicinsk udstyr bygge bro mellem den eksperimentelle og den virkelige verden gennem hele innovationsprocessen.

Et tæt samarbejde på tværs af alle interessenter sparer tid, reducerer risici, forbedrer kvaliteten, fremskynder regulatoriske godkendelser og minimerer omkostningerne ved designfejl i de sene stadier.

 

Kontakt os

Kontakt os for mere information, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up