Systemintegration

Når én datasandhed er målet!

Med 3DEXPERIENCE er du godt på vej til målet om at få én datasandhed, eller det man på engelsk kalder "single source of truth".

3DEXPERIENCE platformen er i sig selv en integreret platform med PLM, Design/Engineering apps, Manufacturing apps og simulerings apps. Alle disse apps arbejder i én integreret platform og mod én database, som alle trækker på samme datagrundlag i real tid.

Dette minimerer i sig selv behovet for integration, da man som kunde ikke selv skal integrere et PLM system med mange andre discipliner – de er allerede integrerede i 3DEXPERIENCE platformen.

Ofte vil der herudover være behov for at integrere 3DEXPERIENCE PLM platformen med andre af virksomhedens IT-systemer. Det kunne være ERP-systemer til synkronisering af BOM (Bill Of Materials) oplysninger, information om priser, projekter, varenumre, leverandører eller tilsvarende.

Det kunne også være salgs- og marketingsystemer som CRM og CMS-systemer med produktinformation, billeder, konfigureringsinformation eller lignende samt naturligvis forskellige former for downstream applikationer til produktion og kvalitetskontrol.

IPES har stor erfaring med at integrere disse systemer, herunder med et antal af de mest udbredte ERP-systemer i Danmark.

Integrationen udføres på det niveau, som bedst passer i den konkrete situation. Det kan være at der er tale om en simpel punkt-til-punkt systemintegration eller en mere generel systemintegration med brug af webservices at til rette forespørgsler fra det ene system til det andet på en struktureret måde.

Kontakt os

Kontakt os for mere information om integration af systemerne i din virksomhed.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up