FEM beregning og simulering

Med erfarne specialister og adgang til avanceret FEM software kan vi løse en række forskellige opgaver indenfor disse områder.

  • Almindelig statisk styrkeberegninger på et emne
  • Beregning på store komplekse samlinger med indbyrdes kontakt
  • Dynamisk beregning

Selv små og hurtige FEM beregninger kan nedbringe udviklingstiden og omkostningerne betragteligt. Vi udfører hurtigt beregningerne for dig.

Vores assistance er den ideelle løsning til virksomheder, der ikke ønsker at investere i beregningssoftware eller de kompetencer, der skal til for at udføre valide analyser.

Se eksempler på de FEM-opgaver vi kan løse for dig. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for mere information.

Avancerede analyser

Avanceret Finite Element analyse dækker over et meget stort antal analyser, afhængigt af produktegenskaber og materiale. I en avanceret analyse er der typisk tale om at flere elementer bevæger sig, eller at der er anvendt en kombination af flere materialer.

Viden og erfaring med FEM

IPES A/S har arbejdet med FEM beregninger og analyser siden 2006. I 2019 valgte IPES at flytte disse aktiviteter og samt vores kompetente FEM team over i firmaet SimEvolution A/S.

Besøg SimEvolutions hjemmeside for at få mere information om de konsulentydelser, vi kan tilbyde indenfor FEM beregning og analyser.

Kontakt os

Kontakt os for mere information.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up