FORCE Technology

Altid up-to-date med PLM platformen 3DEXPERIENCE on Cloud

- en drøm er blevet til virkelighed hos FORCE Technology

FORCE Technology er skiftet til 3DEXPERIENCE on Cloud og har her fået en løsning, der altid er up-to-date, uden at de behøver at røre en finger. Et skifte til PLM platformen 3DEXPERIENCE har længe været et stort ønske hos FORCE Technology. Men det var en forudsætning, at de kunne få deres helt unikke produktdata med over på den nye platform.

Som Christian Brandt Lauritzen, projektleder hos FORCE Technology udtrykker det i et interview: ”En flyrejse uden bagage var ikke en option for os. Derfor kunne projektet ikke landes før vores data var med på den nye platform. Det er de nu!”

CATIA - et sindssygt godt CAD-system

FORCE Technology er meget begejstret for deres CAD-system CATIA, selvom det ikke er det mest udbredte CAD-system i Danmark.

Christian Brandt Lauritzen udtaler ”CATIA er et sindssygt godt system, som vi har holdt fast i igennem mange år. Sammenspillet mellem 3DEXPERIENCE og vores ERP-system, består af i dag af udveksling af vare-stamdata. Fremover planlægger vi at udbygge denne løsning, så den bliver endnu mere strømlinet.”

”Vi har i dag et PLM- og CAD-system, som altid er up to date. Det funger rigtigt godt, og vi får hele tiden ny funktionalitet, uden at vi skal røre en finger,” smiler Christian Brandt Lauritzen.

”Fremover har vi planer om at bruge funktionalitet i bl.a. DELMIA til simulering af vores udstyr. Vi er overbeviste om, at vi med valget af 3DEXPERIENCE på Cloud-platformen sået nogle frø, som fremadrettet kan give os en hel masse fordele” slutter Christian Brandt Lauritzen.

Læs mere om fordelene ved CATIA on Cloud

Hartmann Technology AP-line

Skift fra CATIA og ENOVIA V6 til 3DEXPERIENCE

Afdelingen hos FORCE Technology, der netop har investeret i 3DEXPERIENCE platformen udvikler ultralydsscannere og -apparater til NDT (Non-Destructive Test) og scanning af materialer og strukturer f.eks. stål og kompositter.

Ultralydsscannerne sælges både til danske og udenlandske virksomheder, primært indenfor energi og vindsektoren. Der ligger således meget viden til grund for hvert produkt.

Afdelingen beskæftiger 40 mand, som har adgang til CATIA 3DEXPERIENCE on CLOUD.

Christian Brandt Lauritzen projektleder hos FORCE Technology fortæller: ”FORCE Technology var en af de første danske virksomheder til at få installeret PLM platformen ENOVIA V6 med CATIA.  3DEXPERIENCE platformen er en naturlig efterfølger, og vi var specielt interesseret i CLOUD-udgaven, da den ville friholde os for en masse ikke-værdiskabende IT-arbejde. Så da 3DEXPERIENCE on CLOUD havde været på markedet et par år, vurderede vi sammen med IPES, at tiden var inde til at skifte platform.”

Christian Brandt Lauritzen fortsætter: ”Da vi skiftede til ENOVIA V6, gik vi fra et filbaset setup til en databasestruktur, og her fik vi tilført PLM-funktionalitet. Vi har nu fået flyttet vores data til 3DEXPERIENCE on CLOUD og har slukket for vores egne IT-servere!”.

Læs mere om 3DEXPERIENCE on Cloud

Henrik Bøgelund, CEO, IPES A/S: ”Vi har arbejdet tæt sammen med FORCE Technology og Dassault for at sikre, at FORCE også fremover kan benytte deres vitale data og robotlignende NDT-udstyr. FORCE gik i produktion på den nye platform i slutningen af 2019 og er endnu en dansk virksomhed, som har taget den nye og banebrydende 3DEXEPRIENCE platform til sig”.

”Nu er vi på 3DEXPERIENCE platformen, og den fungerer rigtig godt. Alle de data, vi havde ønsket os, er kommet med over, og det er vi glade for. Valget af CLOUD-løsningen betyder, at platformen automatisk bliver opdateret, og at vi ikke skal bekymre os om IT-drift. Det gør en kæmpe forskel for os, at vi nu ikke selv har opgaven med løbende opgraderinger.  Nu sker opdateringer helt automatisk flere gange om året, uden at vi skal røre en finger. CLOUD-versionen er en stor fordel for os” fortsætter Christian Brandt Lauritzen, FORCE Technology.

”Nu er vi i gang. Og selv om infrastrukturen er ny for os, er der meget andet godt, så det kan vi sagtens leve med”

Læs mere om FORCE Technology

Kontakt os

Ønsker du også at fremtidssikre jeres produktudvikling med en holdbar PLM-løsning i skyen? Kontakt os og hør mere om 3DEXPERIENCE.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up