Digital Twin

Optimering af processen fra salg til levering i produktionsvirksomheder

 

En digital tvilling, der er en virtuel gengivelse af virksomhedens produkter eller processer, har været kendt i en årrække og især anvendt af store virksomheder. Men med en cloud-baseret ingeniørløsning er det nu også muligt for mellemstore og små virksomheder at udnytte denne teknologi og optimere processen fra salg til levering.

Cloud-baserede ingeniørløsninger fjerner barriere og tilføjer en aktiv sammenhæng i data, i en tid hvor data i stigende grad er det mest værdifulde aktiv i virksomheden.

Læs mere om datasikkerhed i vores Cloud-løsninger

Det betyder lavere omkostninger, bedre rentabilitet og hurtigere produktlancering for virksomheder, der er klar til at implementere den ny teknologi.

Vind flere maskinordre

Videoen viser hvordan!

Hent e-bogen og få indblik i gevinsterne ved at anvende en Digital Tvilling

NB! Når du indsender formularen, giver du IPES A/S tilladelse til at sende dig e-mails, nyheder og invitationer til webinarer. Du vil modtage nyt fra os ca. 2 gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig vha. linket nederst i nyhedsbrevet.

Hent e-bogen BEYOND DIGITAL TWIN

Bliv klogere på, hvordan små og mellemstore virksomheder kan få samme muligheder og ROI (Return on Investment) som store virksomheder med en Digital Twin i skyen.

Webinarer med fokus på Digital Twin i produktionsvirksomheder

Sammen med vores partner Dassault System udbyder vi flere webinarer med fokus på brugen af Digital Twin i produktionsvirksomheder. Klik på webinarerne og læs mere.

Fordelene ved at anvende en Digital Twin -kort og godt!

  • Ubegrænset antal iterationer
  • Bedre indsigt med en virtuel oplevelse
  • Bedre forståelse af den menneskelige faktor
  • Større fleksibilitet
  • Tættere globalt samarbejde
  • Sensorintegration
  • Sikring af viden

Vil du videre? Kontakt os.

Vil du høre mere om, hvordan vores kunder arbejder med Digital Twin i deres virksomheder eller se en demonstration, så ring eller send en mail.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up