ISC Rådgivende Ingeniører

ISC fører vision ud i livet med 3DEXPERIENCE

Allerede for 30 år siden formulerede ISC Rådgivende Ingeniører en vision om, at de ville tilbyde en platform, som kunne tilgås af alle interessenter; ejer, bygherre, rådgiver, arkitekt m.fl. og med platformen facilitere et gnidningsfrit samarbejde. Med 3DEXPERIENCE platformen er de kommet i mål.

”Vi forestillede os en platform, hvor data hele tiden var opdaterede og tilgængelige for interne såvel som eksterne interessenter med den rette adgang. Et samarbejdsforum hvor der ikke skulle bruges tid på at sende tegninger og rapporter frem og tilbage og sikre, at alle havde seneste version” fortæller Cristian Barlach, Business Proces Reengineering Manager hos ISC.

Med 3DEXPERIENCE platformen fra Dassault Systèmes er visionen nu ført ud i livet. Platformen er leveret og implementeret af den danske forhandler IPES A/S.

Læs interview med ISC om deres brug af 3DEXPERIENCE

Én datasandhed med 3DEXPERIENCE

”Vi har igennem mange år benyttet CATIA til design og projektering af vores store infrastruktur projekter inden for bl.a. olie og gasindustrien og offshore wind”, fortæller Christian Barlach. Derfor har vi et godt kendskab til Dassault Systèmes og IPES.

”Med CATIA har vi haft stor glæde af at kunne arbejde disciplinorienteret sammen med vores kunder. ISC er altid gået foran – både med hensyn til vores kompetencer og måden vi løser en opgave på, men også i forhold til den måde vi samarbejder internt og eksternt”.

Christian fortsætter: ”Vi har derfor taget beslutningen om at anvende 3DEXEPRIENCE platformen i alle nye projekter. Dette giver os én datasandhed, som både er synlig for vores projektledere og ledelse internt og ikke mindst for vores kunder og samarbejdspartnere. Ingen behøver at få rapporter, filer eller tegninger tilsendt, da alle vil fremover have adgang til opdateret information, når behovet opstår. Desuden kan platformen håndtere data fra flere forskellige CAD-systemer ”.

Fælles Digital Twin optimerer projektsamarbejdet

”Vores branche har altid været præget af at mange skulle arbejde sammen i et projekt – ejer, bygherre, rådgiver, underleverandører, arkitekter mv. Det har altid været en udfordring at få skabt en ensartet og rettidig information til alle interessenter.”

Læs mere om ISC Innovative Engineering.

”Med den nye 3DEXPERIENCE platform skaber vi en Digital Twin, som alle arbejder mod og raffinerer inden for hvert deres område. Det sikrer effektive processer, fokus på løsningen og ikke på at flytte information og filer, samt en bedre måde at styre og overdrage information og viden. Seneste version er altid tilgængelig, og dette er med til at eliminere tvivl og give et mere gnidningsfrit samarbejde.” fortæller ISC. ”Det sparer meget tid i projekter at alle interessenter altid ved hvor den gældende information findes - det være sig tegninger, 3D modeller eller andre dokumenter”

Store projekter på 3DEXPERIENCE platformen

 

North Wester 2 med belgiske Parwind som bygherre, var det første projekt på ISC’s 3DEXPERIENCE platform.  Her blev det verificeret at 3DEXPERIENCE platformen, med CATIA var det rigtige værktøj for vores Industriprojekter. Efterfølgende har samtlige industriprojekter udført af ISC benyttet 3DEXPERIENCE platformen

North Wester 2

 

”I et andet stort industriprojekt har ISC, som underleverandør for Bladt A/S, koordineret den digitale produktmodel af en ny olieterminal for Frederikshavn Havn. Her har den multicad-funktion, som er indeholdt i 3DEXPERIENCE platformen, haft stor betydning for at kunne integrere andre CAD-systemer såsom Revit, Inventor og Tekla." 

 

"Da projekteringen blev udført parallelt med udførelsen, har 3D-scanninger også haft stor indvirkning på resultatet som en del af QA processen.”, slutter Christian Barlach. 

Fleksibilitet med en Cloud-løsning

ISC har valgt en Cloud-baseret løsning, hvilket giver en stor grad af fleksibilitet og sikkerhed, da alle interessenter via internettet kan tilgå projektdata når behovet opstår.

Cloud-løsningen giver også mulighed for en fleksibel bemanding, hvilket er med til at styre projektomkostningerne.

Dataskyen ligger hos store anerkendte udbydere, som garanterer for at datasikkerheden er helt i top.

Den Cloud-infrastruktur som ligger bag 3DEXPERIENCE platformen giver mulighed for at binde ISC’s afdelinger sammen, også når der er tale om en afdeling på New Zealand eller en samarbejdspartner i USA.

Læs mere om 3DEXPERIENCE om Cloud.

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan man samarbejder på 3DEXPERIENCE platformen, er du velkommen til at kontakte os for en demonstration.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up