Virksomhedsworkshop

Ønsker du et skræddersyet undervisningsforløb, som tager udgangspunkt i de metoder og processer, som virksomheden arbejder ud fra?

Vi tilbyder virksomheds tilpassede workshops, hvor jeres metoder og processer er indlejret som en del af undervisningsforløbet.

Dette sikrer, at kursisterne ikke blot kan mestre nogle funktionelle områder, men også mestre dem ud fra de standarder, metoder og processer, som I arbejder efter og som jeres PLM, CAD eller produktionssystem er opsat efter.

Vi gennemfører ofte kundetilpasset undervisningsforløb, hvor vi tager udgangspunkt i en specifik case fra kunden, og bruger den som et gennemgående tema i undervisningen. Dermed får kursisterne gennemgået hele den relevante proces – end to end, og indlæringen er ofte bedre, da den baserer sig på noget relevant og genkendeligt.

”Vi har været meget glade for Martin’s tilgang til at etablere erfaringsbaseret uddannelse, der er fokuseret på vores problemstillinger. På den måde har vi hurtigere kunne fokusere på vores primære udfordringer, hvilket har været rigtig godt.”

Morten Nielsen, Novo Nordisk 

Book workshop

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig vedr. indhold, tid og sted.

NB! Når du indsender denne formular giver du IPES A/S tilladelse til at sende dig e-mails, der indeholder oplysninger om software fra Dassult Systèmes, nyheder m.v. Du kan til enhver tid afmelde dig vha. linket nederst i mailen.

Kontakt os

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Martin Brask Sørensen

Sr. Application Engineer I Solutions Architect

smartphone+45 2530 5039

mailE-mail

Martin Brask Sørensen

Ring mig op!

keyboard_arrow_up