DELMIA 3DEXPERIENCE

DELMIA på 3DEXPERIENCE platformen anvendes til planlægning og simulering af alle aspekter af produktion.

Med DELMIA kan virksomheden via den virtuelle produktudvikling allerede tidligt i udviklingsprocessen planlægge og simulere produktionen i et miljø, hvor alle ser den samme datasandhed på tværs af de mange funktioner, der arbejder med udvikling, produktionsplanlægning og produktion.

Med DELMIA får du følgende fordele:

  • Planlæg
    Få en omfattende værktøjskasse med 3D-proces- og ressourceplanlægningsværktøjer til at definere og optimere ”build-to-order” og ”lean production” fremstillingssystemer.

  • Simuler
    Anvend virtuelle værktøjer til, at definere og optimere fremstillingsopgaver sideløbende med produktionsplanlægningen.

  • Producer
    Få et validt virtuelt produktionssystem til at spore produktionsaktiviteter i realtid, opdatere skemaer, lancere nye programmer og modelændringer og planlægge vedligehold.

DELMIA Industrial Engineering

DELMIAs værktøjskasse er fyldt med specialværktøjer, som understøtter virksomhedens samarbejde med kunder og samarbejdspartnere i et virtuelt miljø, der omfatter hele værdikæden. Dette muliggør virtuel validering af produktionsprocesser, fabrikslayout, transportplaner, procesplaner, logistik og bemanding m.v. De giver således en hurtig måde, at tilpasse disse i forhold til efterspørgslen.

Er du producent, udvider DELMIA Industrial Engineering dine muligheder for visualisering ud over selve produktet, så du kan simulere fremstillingsprocesserne, inden det fysiske anlæg eller produktionslinje etableres.

DELMIA Machining

DELMIA Machining hjælper NC-programmører med at planlægge, simulere og optimere deres bearbejdningsopgaver. Flere af vores kunder udnytter dette til at optimere deres produktion, så de står godt rustet i den internationale konkurrence.

Læs mere om NC-programering med DELMIA

Kontakt

Kontakt os hvis du ønsker at digitalisere din produktion eller har behov for at udvide den DELMIA pakke.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up