FEA | Simulering

SIMULIA 3DEXPERIENCE

Understøttet af 3DEXPERIENCE®-platformen leverer SIMULIA et stort udvalg af simuleringsapplikationer, der giver brugerne mulighed for at simulere den virkelige verden.

SIMULIA-applikationerne sætter fart på udviklingsprocessen ved at gøre det nemt at evaluere ydeevne, pålidelighed og sikkerhed for materialer og produkter, inden at de overgår til en fysisk prototype.

Læs mere

FEM/FEA | ABAQUS

Den komplette løsning til simulering af strukturer.

Abaqus Unified FEA-produktsuite tilbyder en effektiv løsning på både velkendte og sofistikerede tekniske problemstillinger, der dækker et stort spektrum af industrielle applikationer.

Læs mere

CFD | Computational Fluid Dynamics

SIMULIAs CFD-løsninger gør det muligt for brugerne hurtigt at simulere og forudsige egenskaber hos de produkter, som de er i gang med at udvikle.

Læs mere

Elektromagnetisk Simulering

CST Studio Suite® - software til design, analyse og optimering af elektromagnetiske (EM) komponenter og systemer.

I CST Studio finder du elektromagnetiske solvere til alle applikationer i EM-spektret. Solverne kan kobles sammen og udføre hybridsimuleringer, hvilket giver ingeniører fleksibilitet til at analysere systemer, der består af flere komponenter - effektivt og ligetil.

Læs mere

Prøv SIMULIA 

Oplev hvad SIMULIA kan betyde for din virksomhed. Vi har stor succes med at gennemføre et virksomhedstilpasset forløb, hvor vi efterviser, hvordan SIMULIA kan være svaret på nogle af din virksomheds udfordringer.

Prøv SIMULIA

Kontakt os

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores simuleringsværktøjer.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up