SIMULIA 3DEXPERIENCE

Simulering af dit designarbejde direkte på 3DEXPERIENCE-platformen

Powered by 3DEXPERIENCE®-platformen leverer SIMULIA simuleringsapplikationer, der giver brugerne mulighed for at simulere den virkelige verden.

SIMULIA-applikationerne sætter fart på udviklingsprocessen ved at gøre det nemt at evaluere ydeevne, pålidelighed og sikkerhed for materialer og produkter, inden at de overgår til en fysisk prototype.

SIMULIA leverer en skalerbar portefølje af løsninger til simulering af CATIA-modeller direkte i CATIA. SIMULIA er baseret på teknologi fra ABAQUS og indeholder en samlet løsning til Finite Element Analysis og Multiphysics.

Desuden indeholder løsningen Simulation Lifecycle Management (SLM) til håndtering af simuleringsdata, -processer og din intellektuelle ejendomsret (IP).

Søger du mere viden? Se oversigten over webinarer og andet godt på Dassaults hjemmeside

Simulering og analyse produkter

Under SIMULIA brandet tilbyder vi apps indenfor 4 hovedområder: FEM/FEA Finite Element beregning og analyse, MBS - MultiBody Simulering, CFD - Computual Fluid Dynamics og CST - Elektromagnetisk Simulering. 

 

FEM/FEA - beregning og analyse

FEA Produktpakken fra ABAQUS tilbyder en stærk og komplet løsning, der dækker både rutine- og specialanalyser, samt et stort udvalg af industriapplikationer. Disse dækker simuleringer af belastninger, dynamisk vibration, multibodysystemer, crash, ikke-lineære analyser, termisk kobling og akustisk-strukturel kobling, ved hjælp af en samlet model og integreret solver-teknologi.

Læs mere

Computational Fluid Dynamics (CFD)

SIMULIAs CFD-løsninger gør det muligt for vores kunder hurtigt at forudsige egenskaberne hos de produkter, som de er i gang med at udvikle.

Læs mere

Multibody Simulering

Som en del af SIMULIA er Simpack den strategiske MBS-komponent i 3DEXPERIENCE-porteføljen. Simpack er udviklet specielt til multibody simulering (MBS).  

Læs mere

CST - Elektromagnetisk Simulering

CST Studio Suite® - et højtydende 3D Elektromagnetisk analysesoftware til design, analyse og optimering af elektromagnetiske (EM) komponenter og systemer. 

Læs mere

Specialist

Simuleringsløsning til ingeniører og designere, der har behov for anvendelsesorienterede løsninger.

SIMULIA indeholder en række bruger- og branchespecifikke løsninger, så du kan få et simuleringsværktøj, der er tilpasset dit behov.

Simuleringsteknologien dækker bl.a. strukturer, væsker, sprøjtestøbning af plast, akustik og strukturelle anvendelser.

Læs mere

Simulering af multifysik

Komplet avanceret simuleringsteknologi, integreret og administreret på 3DEXPERIENCE platformen.

Leverer kraftfuld simulering af strukturer, væsker, multibody og elektromagnetiske opgaver inklusive komplekse samlinger, direkte knyttet op på produktdata.

Modellering, simulering- og visualiseringsteknologien er fuldt integreret i 3DEXPERIENCE-platformen, herunder registrering - og genbrug af simuleringsprocesser. Værdien af simulering maksimeres ved at simuleringsdata, resultater og IP integreres i platformen. Simuleringsdata bliver derved til aktiver for virksomheden, der kan understøtte innovationsprocesser for alle brugere.

Læs mere

Vil du vide mere om SIMULIA?

Kontakt os for mere information.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up