ABAQUS FEM/FEA

Den komplette løsning til simulering af strukturer

Abaqus Unified FEA-produktsuite tilbyder en effektiv løsning på både velkendte og sofistikerede tekniske problemstillinger, der dækker et stort spektrum af industrielle applikationer.

SIMULIA leverer skalerbare analyseprodukter, der tillader alle brugere, uanset simuleringskompetencer, at samarbejde og dele simuleringsdata samt godkendte metoder, helt uden at miste valid information.

FEA produktpakken fra Abaqus tilbyder en stærk og komplet løsning, der dækker både rutine og specialanalyser, samt et stort udvalg af industriapplikationer. Disse dækker simuleringer af belastninger, dynamisk vibration, multibody-systemer, crash, ikke-lineære analyser, termisk kobling og akustisk-strukturel kobling, ved hjælp af en samlet model og integreret solver-teknologi.

Førende virksomheder anvender Abaqus for at samle deres processer og værktøjer, reducere omkostninger og således opnå konkurrencefordele.

Læs mere om ABAQUS her

Lær mere om ABAQUS

Der er en lang række videoer tilgængelige både for studerende og professionelle, hvis du vil lære at mestre ABAQUS. Vi har valgt et par stykke ud.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om FEA/FEM simulering, er du velkommen til at kontakte os.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up