Elektromagnetisk Simulering

CST Studio Suite® - software til design, analyse og optimering af elektromagnetiske (EM) komponenter og systemer.

I CST Studio finder du elektromagnetiske solvere til alle applikationer i EM-spektret. Solverne kan kobles sammen og udføre hybridsimuleringer, hvilket giver ingeniører fleksibilitet til at analysere systemer, der består af flere komponenter på en effektiv og ligetil måde.

I kombination (Co-design) med andre SIMULIA-produkter kan EM-simulering integreres i designprocessen, og derved drive udviklingsprocessen allerede i de tidligste faser.

Elektromagnetisk analyse anvendes til studier af antenners ydeevne, elektromagnetisk kompatibilitet og interferens (EMC / EMI), elektromagnetiske felter og deres indvirkning på menneskekroppen, elektromekaniske effekter i motorer og generatorer samt termiske effekter i enheder med højspænding.

CST Studio Suite anvendes i førende teknologi- og ingeniørvirksomheder i hele verden. Analyserne afkorter udviklingsprocessen, reducer omkostningerne og muliggør brug af virtuelle prototyper. Komponentydelsen kan dermed optimeres, potentielle problemer identificeres og afbødes tidligt i designprocessen, hvorved antallet af fysiske prototyper reduceres og risikoen for fejl og tilbagekaldelser minimeres.

Hent brochure og læs mere om CST Studio Suite  

Hent E-seminar om elektromagnetisk analyse

Eksempler på elektromagnetiske analyse med CST Studio Suite

Kontakt os

Vil du vide mere om vores løsninger til simulering af elektromagnetiske analyser, så kontakt os for mere information.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up