ny kollega søges

Ingeniør med erfaring indenfor produktudvikling og produktion samt lyst til at arbejde som konsulent

Har du erfaringen med og viden om produktudvikling og produktion? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og hjælper med at effektivisere disse processer hos danske virksomheder?

Så er du måske vores nye kollega, som efter oplæring kan formidle fordelene ved porteføljen af PLM og software til virtualisering af udviklings- og produktionsprocessen - primært 3DEXPERIENCE, CATIA og DELMIA fra Dassault Systèmes.

Velkommen til IPES

Hos IPES forhandler og implementerer vi softwareløsninger fra Dassault Systèmes til danske virksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Til denne opgave leder vi nu efter en ny kollega, som vil blive trænet og certificeret i bl.a. 3DEXPERIENCE, CATIA og DELMIA. På vores lokationer i Aarhus og Hørsholm får du erfarne kolleger, som hjælper dig godt på vej.

Hjælp kunderne fra idé til færdigt produkt

Efter oplæring bliver du applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes udviklings- og produktionsproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling, produktionssimulering og samarbejde.

Mere præcist bliver det din opgave at:

 • arbejde med forbedringer af PLM-, udviklings- og produktionsprocesser hos kunder i form af at afholde workshops og uddannelse
 • deltage som konsulent i konkrete produktudviklings- og produktionssimulerings-opgaver
 • samarbejde med sælgere om at gennemføre evaluerings- og implementeringsprojekter hos nuværende og potentielle kunder
 • vejlede om best-practice i konkrete projekter

"Jobbet er din mulighed for at få en stor indflydelse og gøre en forskel for produktionsvirksomheder i Danmark” 

Henrik Bøgelund, CEO 

Den nyeste teknologi og gode forhold

Selvom du allerede har nogle år på bagen, så tør vi godt love, at vi kan gøre dig endnu dygtigere. Du vil arbejde med noget af verdens førende teknologi og blive specialiseret i løsninger fra Dassault Systèmes. Du vil også komme til at arbejde med nye teknologier, f.eks. digital twin til digitalisering af udviklings- og produktionsprocesser til forskellige industrier.

Derudover tilbyder vi også:

 • en konkurrencedygtig løn med pensionsordning, sygeforsikring og overskudsdeling
 • fleksibilitet til at planlægge dine egne dage
 • en nøglerolle i en mindre virksomhed med en stor kontaktflade til det danske erhvervsliv

Du trives med konsulenthatten

Vi leder efter dig, som er udadvendt og dygtig til at formidle din tekniske viden – både på kundemødet, hvor du præsenterer vores løsninger, og workshoppen, hvor du uddanner kunderne. Du har lyst til kontinuerligt at holde dig opdateret om den nyeste viden, så du altid kan være den bedste på dit felt.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har en ingeniøruddannelse inden for produktion, mekanik eller konstruktion
 • har minimum 3-5 års erfaring med produktudvikling og/eller produktionssimulering
 • kender til arbejdet med opbygning af digital twins
 • kender til PLM, gerne fra en fremstillingsvirksomhed
 • kan anskueliggøre komplekse problemstillinger på en simpel måde
 • taler og skriver dansk og engelsk

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Henrik Bøgelund på 2090 5114 eller hb@ipes.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til Henrik Bøgelund på hb@ipes.dk. Vi indkalder løbende til samtale. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning

Kort om IPES A/S

IPES forhandler og implementerer førende softwareløsninger indenfor produktudvikling, simulering og produktion til danske virksomheder. Vi tilbyder løsninger, der dækker de væsentligste discipliner inden for konstruktion, beregning og simulering. Desuden ønsker vi at give dig den bedst mulige rådgivning med hensyn til ovennævnte områder i relation til din virksomheds processer og arbejdsmetoder inden for 3D Engineering software.

keyboard_arrow_up