ESA BIC IVÆRKSÆTTERE

Kickstart dine drømme med 3DEXPERIENCE for Startups programmet

Få adgang til markeds bedste løsninger til produktudvikling, online træning og et onboarding-program, skræddersyet dit budget og dit behov.

Kom godt i gang med værktøjer og support fra øverste hylde

Med 3DEXPERIENCE for Startups programmet får du adgang til de løsninger, der har været med til at understøtte succesfulde virksomheder som Boeing, Airbus, Ford og Tesla til en fordelagtig pris.

3DEXPERIENCE on cloud er en SaaS (Software-as-a-Service) platform. Her finder du apps til udvikling af produkter og udstyr, værktøjer der understøtter samarbejdet, cloud computing-ressourcer og et brugerfællesskab for specialister.

Dette er den enkleste og mest fleksible måde at få adgang til CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA og andre løsninger til udvikling af nye produkter.

Slip fri af IT-mæssige begrænsninger ved at samle din virksomheds data på én enkelt cloud-baseret platform.

Sæt i gang med den ultimative opstartsguide

Skalerbarhed er afgørende for enhver startup virksomhed. Uden en plan for succes kan selv de bedste ideer ikke realisere deres fulde potentiale.

3DEXPERIENCE for Startups programmet giver dig mulighed for at skalere brugen i takt med at behovet opstår, så du altid har de rette værktøjer ved hånden.

Hent opstartsguide

 

Kom først i køen til ny viden

3DEXPERIENCE Startup Community er et netværk, hvor iværksættere kan hente og dele erfaringer i et sikkert miljø. Tilmeld dig dette eksklusive netværk af fagfæller. Stil spørgsmål og få svar direkte fra andre brugere eller Dassult Systèmes specialister.

Tilmeld dig 3DEXPERIENCE Startup Community

Tilbud til ESA BIC medlemmer

Som nyopstartet virksomhed i spaceindustrien har du mange udfordringer, derfor har vi udviklet et flerårigt program, der understøtter din udvikling og dermed kan hjælpe dig med at kickstarte dine drømme.

Med dette tilbud får du adgang til funktionerne i CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA samt andre softwareløsninger til produktudvikling, så du kan fokusere på dine projekter uden at bekymre dig om dit budget.

Startups over hele verden har valgt den innovative 3DEXPERIENCE-platform til at bringe deres ideer ud i livet. Kom nemt i gang uden store investeringer i IT. Start med det som du har brug for og skalér op, efterhånden som du vokser, startende fra kr 3.555,- pr. år og pr. bruger.

Som startup kan du yderligere drage fordel af:

  • Op til 90 % rabat på avancerede løsninger det første år.
  • Adgang til E-læringsmoduler, hvor du kan hente tekniske viden

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for at deltage i Startup programmet.

Få succes med 3DEXPERIENCE for Startups

En flyvende bil på grøn energi. En biopod, der gør det muligt at skabe liv i rummet. Droner der hjælper med at takle miljømæssige udfordringer. Med support fra 3DEXPERIENCE Startup programmet gør iværksættere deres vildeste drømme til virkelighed.

Mød nogle af programdeltagerne her.

"3DEXPERIENCE is a game changer for us as we're able to design and iterate at speed, bringing all our expertise and domains together in one place to come up with the best solutions. It allows us to move and innovate faster."

Jim Rhoné
Chief Product Officer, Interstellar Lab
 

Kontakt os

Kontakt os for mere information, om hvordan du kvalificere dig til 3DEXPERIENCE for Startup programmet.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up