Industriteknik med DELMIA

DELMIA Industrial Engineering understøtter innovation og produktion ved effektivt at planlægge, simulere og modellere aktiviteter over hele verden. 

Med DELMIA kan producenter og serviceudbydere modellere og virtuelt gennemgå hele produktionsprocessen fra frigivelse af design til produktionsplanlægning i henhold til den globale efterspørgsel. Dette er muligt vha. én enkelt 3D-model på tværs af alle aktiviteter, der spænder over beregning, test, fremstilling, transport og service.

Med DELMIA Industrial Engineering virksomhedens kunder og samarbejdspartnere virtuelt validere hele værdikæden, fabrikslayout, transportplaner, procesplaner, logistik og bemanding. Og således hurtigt tilpasse disse i forhold til efterspørgslen.

Er du producent udvider DELMIA Industrial Engineering dine muligheder for visualisering ud over selve produktet, så du kan simulere fremstillingsprocesserne, inden det fysiske anlæg eller produktionslinje etableres.

Med DELMIA får du følgende fordele:

 • Planlæg
  Få en omfattende værktøjskasse med 3D-proces- og ressourceplanlægningsværktøjer til at definere og optimere ”build-to-order” og ”lean production” fremstillingssystemer.
   
 • Simulér
  Anvend virtuelle værktøjer til at definere og optimere fremstillingsopgaver -sideløbende med produktionsplanlægningen.
   
 • Producér
  Få et validt virtuelt produktionssystem til at spore produktionsaktiviteter i realtid, opdatere skemaer, lancere nye programmer og modelændringer -og planlægge vedligehold.

Med DELMIA Industriteknik inkludere næsten 80 forskellige roller opdelt på følgende områder:

Læs mere om de enkelte roller på Dassault Systèmes hjemmeside ved at klikke på linket.

Kontakt

Kontakt os hvis du ønsker at digitalisere din produktion.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up