Digital Twin i produktionsvirksomheder

 

Tidligere var størrelse afgørende for en produktionsvirksomheds succes. I det 21. århundrede har dette ændret sig, så værktøjer og teknologier, der tidligere var begrænset til store virksomheder, i dag er blevet tilgængelige for små og mellemstore virksomheder.

Store virksomheder havde f.eks. stordriftsfordele inden for IT og software, mens mindre virksomheder var begrænset i deres adgang til datakraft og viden.

Cloud-baserede ingeniørløsninger fjerner denne barriere og tilføjer sammenhæng i data i en tid, hvor data i stigende grad er det mest værdifulde aktiv i virksomheden.

Læs mere om datasikkerhed i vores Cloud-løsninger

Det betyder lavere omkostninger, bedre rentabilitet og hurtigere produktlancering for virksomheder, der er klar til at omfavne den ny teknologi.

Digital repræsentation af komponenter, samlinger og fixturer er ikke nyt for virksomheder. Men hvad nu hvis alle disse data kunne kædes sammen og beriges, for at opnå en fuldkommen simulering af produktionsprocessen? Potentialet i den yderligere indsigt i virkemåden er indlysende, og bruges allerede i dag i store produktionsvirksomheder. Det kaldes Digital Twin.

Hent e-bogen og få indblik i gevinsterne ved at anvende en Digital Tvilling

NB! Når du indsender formularen, giver du IPES A/S tilladelse til at sende dig e-mails, nyheder og invitationer til webinarer. Du vil modtage nyt fra os ca. 2 gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig vha. linket nederst i nyhedsbrevet.

Hent e-bogen BEYOND DIGITAL TWIN

Bliv klogere på, hvordan små og mellemstore virksomheder kan få samme muligheder og ROI (Return on Investment) som store virksomheder med en Digital Twin i skyen.

Webinarer med fokus på Digital Twin i produktionsvirksomheder

Sammen med vores partner Dassault System udbyder vi flere webinarer med fokus på brugen af Digital Twin i produktionsvirksomheder. Klik på webinarerne og læs mere.

Fordelene ved at anvende en Digital Twin -kort og godt!

  • Ubegrænset antal iterationer
  • Bedre indsigt med en virtuel oplevelse
  • Bedre forståelse af den menneskelige faktor
  • Større fleksibilitet
  • Tættere globalt samarbejde
  • Sensorintegration
  • Sikring af viden

Vil du videre? Kontakt os.

Vil du høre mere om, hvordan vores kunder arbejder med Digital Twin i deres virksomheder eller se en demonstration, så ring eller send en mail.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up