CATIA Best Practices
workshop


Med CATIA 3DEXPRIENCE har du mange muligheder for at effektivisere dit arbejde og automatisere trivielle rutiner. Deltag i denne workshop og få input til indførsel af Best Practices relateret til dine specifikke opgaver.

At arbejde i 3D CAD er en evne, der skal læres og øves. Der er meget tid og kvalitet at hente, hvis man bruger CAD systemet med ”gode” metoder. I denne workshop giver vi jer muligheden for at styrke jeres evner til at bruge CATIA.

Vi starter med at kigge på parter, og hvordan man kan arbejde med komplekse parter. Metoderne, der med fordel kan anvendes på komplekse parter, kan også bruges til at lave gode skabeloner. Disse skabeloner kan du så anvende til at skabe de simple parter, som du skal designe igen og igen.

Vi starter med at arbejde med parametre og designtabeller, herefter er det naturligt at gå videre til Power Copies og User defined features, som er de vildeste kopieringsfunktioner.

Hvis I er gode til at bruge metoderne for komplekse parter, så er det kun fantasien som sætter grænser for, hvilke værktøjer I kan skabe.

Vi skal også arbejde med, hvordan man kan skabe samlinger, der bruger de bedste værktøjer og metoder i CATIA. Her får i dyb viden om, hvordan man kan bruge links mellem parter i samlinger, det bruges til at sikre at parterne passer sammen. Derudover lærer I best practice i forhold til opbygning af samlinger.

Før workshoppen:

Forud for workshoppen bedes du indsende en beskrivelse af de problemstillinger og udfordringer, som du sidder med. Det skal være opgaver, som du ønsker at effektivisere ved hel eller delvis automatisering.

Med udgangspunkt i de indsendte problemstillinger vil vi sammensætte dagsprogrammet som følger:

Formiddag:

  • Velkommen og introduktion til dagen
  • Gennemgang af de for problemstillingerne relevante metoder i CATIA.

Eftermiddag:

Deltagerne arbejder med "egne" udfordringer og kan undervejs diskutere disse med os.

Forudsætning:

CATIA Grundkursus

Adresse:

IPES A/S
Olof Palmes Allè 40
8200 Aarhus N 

Varighed:

1 dag

Pris:

Kr. 5000,- pr. deltager.

Alle priser er ekskl. moms.

NB! Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset ved mindre end 3 tilmeldte.

Kursusforespørgsel

Udfyld formularen her. Så kontakter vi dig for at aftale tid og sted. Har du særlige ønsker til kursuset, er du også velkommen til at kontakte Martin B. Sørensen.

Martin Brask Sørensen

Sr. Application Engineer I Solutions Architect

smartphone+45 2530 5039

mailE-mail

Martin Brask Sørensen

keyboard_arrow_up