Kompositkonstruktion

Specialviden fra vind og fly industrien

Et kompositmateriale defineres som et materiale, der er sammensat af mindst to elementer (basismaterialer). Disse arbejder sammen for at frembringe materialeegenskaber, som er forskellige fra egenskaberne i basismaterialerne.

Dette kan give udfordringer i konstruktionsfasen.

Vi har stor erfaring med alle aspekter af design, analyse og fremstilling af kompositmaterialer indenfor polymer matrix kompositter til især til fly-, skibs- og vindmølleindustrien. Med udgangspunkt i denne erfaring kan vi tilbyde ingeniørteknisk rådgivning på både det teoretiske og praktiske område. Desuden kan vi tilbyde software, der er specialudviklet til design og analyse af emner fremstillet i kompositmateriale.

Kontakt os, hvis du ønsker rådgivning eller konsulentbistand i forbindelse med dit arbejde med kompositkonstruktioner.

Design af kompositkonstruktioner

For at opnå succes indenfor kompositindustrien er det nødvendigt at tænke hele processen og materialerne ind i produktkonceptet. I modsætning til når der arbejdes med metalliske materialer, skal man designe et kompositmateriale til at have de ønskede egenskaber. Men dette arbejde kræver naturligvis viden og erfaring med kompositkonstruktioner.

Derfor ses det ofte, at virksomheder med erfaring indenfor design og produktion i andre industrier vil prøve sig frem i kompositindustrien, ved at replikere en part, oprindeligt designet i metalliske materialer, til en komposit-part. Dette giver sjældent et godt resultat og karakteriseres ofte som “Black Metal” komposit-part.

Kontakt os, hvis du ønsker rådgivning eller konsulentbistand i forbindelse med dit arbejde med kompositkonstruktioner.

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende snak og dine udfordringer, og lad os hjælpe dig på vej.

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Ring mig op!

keyboard_arrow_up