Systems Engineering

Få styr på krydsdisiplinerne i udviklingsprocessen
 

Udvikling af smarte produkter har aldrig været mere udfordrende.

Udviklere har brug for en integreret systemteknisk tilgang, der gør det muligt for dem at styre den komplette udviklingsproces.

Kravsteknik, systemarkitektur, detaljeret modellering og simulering af komplekse systemer og udvikling af integreret software. Alle disipliner skal alle beherskes for at udvikle et helt produkt.

System Engineering fra Dassault Systèmes leverer en unik, åben og udvidelig udviklingsplatform - en platform, der fuldt ud integrerer tværgående disciplinmodellering, simulering, verifikation og forretningsproces support, der er nødvendige for at udvikle komplekse "cyber-fysiske" produkter.

Det gør det muligt for udviklingsafdelingen hurtigt og nemt at implementere produktændringer eller udvikle nye produkter eller systemvarianter, samtidig med at man udnytter en ensartet ydelsesbaseret systemteknik, der reducerer de samlede omkostninger ved system- og produktudvikling.

Fordele:

  • Udnyt en modelbaseret systemudviklingsplatform, der er førsteklasses til at accelerere udvikling og validering af komplekse systemer og produkter.
  • Sørg for overholdelse af markedets krav og regler, samtidig med at man forbedrer time-to-market og reducerer omkostningerne ved hjælp af førsteklasses kravteknik.
  • Samarbejde på tværs af alle discipliner for at definere en komplet systemarkitektur gennem flere operationelle, funktionelle og komponentvisninger.
  • Bekræft adfærd af komplekse produkter og systemer, der spænder over flere tekniske discipliner, gennem Modelica baseret modellering og simulering.
  • Integrere de indlejrede systemer og 3D produktdesign processer til at udnytte intelligente embedded systemer i 3DEXPERIENCE simulering af komplekse mekatroniske produkter og systemer.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Martin Brask Sørensen

Sr. Application Engineer I Solutions Architect

smartphone+45 2530 5039

mailE-mail

Martin Brask Sørensen

keyboard_arrow_up