Maskiningeniør med fokus på simulering og FEM-beregning

Har du erfaring med simulering og beregninger indenfor FEM i Abaqus, Ansys, Nastran eller lignende FEM-programmer? Kunne du tænke dig at være del af et stærkt faglig team i en mindre virksomhed med plads til den enkelte medarbejder?

Til teknisk support og konsulentopgaver indenfor beregning, simulering og analyse søges engageret og selvstændig maskiningeniør til snarlig tiltrædelse.

Velkommen til IPES

Vi oplever stor interesse for SIMULIA-porteføljen og søger derfor en maskiningeniør med stor interesse for - og viden om FEM- og simuleringsprodukter.

Din hovedopgave bliver primært at hjælpe vores salgsteam med tekniskforståelse og cases ved salg af beregnings- og simuleringssoftware i SIMULIA-porteføljen fra Dassault Systèmes. Sekundært at løse konsulentopgaver indenfor beregning og simulering for danske fremstillingsvirksomheder. Desuden bliver din opgave at afholde kurser for vores kunder, samt at udvikle og afholde webinarer, der kan tiltrække nye kunder.

IPES forhandler PLM, CAD, CAM og simuleringsløsninger fra Dassault Systèmes ligesom vi leverer relaterede konsulentydelser inden for disse områder. Dit fokus er SIMULIA-porteføljen – både separate løsninger som Abaqus og CST Studio Suite og produkter i 3DEXPERIENCE platformen. Læs mere på https://www.3ds.com/products-services/simulia/

Et alsidigt job med plads til dig

Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du kommer til at arbejde sammen med engagerede og fagligt dygtige kollegaer med humor og nærvær. Du kan i stor udstrækning selv tilrettelægge dit arbejde, så der også er plads til at hente børn eller at dyrke din favorithobby.

Dine opgaver bliver at:

 • Supportere salgsteamet ved at opbygge cases, der demonstrer fordelene ved at anvende SIMULIA-porteføljen.
 • Løse beregnings- og simuleringsopgaver som konsulent for vores danske kunder enten siddende hos kunden eller på vores kontor i Aarhus. Du vil komme til at arbejde med et bredt udsnit af virksomheder inden for industrielt udstyr, medicinsk udstyr, elektronik, energi, samt underleverandører til bil-, fly- og forsvarsindustrien.
 • Udvikle og afholde webinarer der øger kendskabet til SIMULIA-porteføljen.
 • Undervise vores kunder i brugen af SIMULIA-porteføljen.

"Du kan se frem til et spændende og selvstændigt arbejde, hvor du selv tilrettelægger din hverdag.”  CEO Henrik Bøgelund 

Er værktøjskassen i orden?

Det er vigtigt, at du har værktøjskassen i orden, og at dine faglige kvalifikationer indenfor simulering og beregning er på plads. Du vil blive klædt på til at arbejde i SIMULIAs univers, og vi sørger for din uddannelse og certificering i disse programmer.

Dine kvalifikationer

 • Du har en relevant uddannelse som ingeniør med stor viden om FEM.
 • Du har erfaring med beregning og simulering i forbindelse med udvikling af mekanisk - og elektronisk udstyr i en fremstillingsvirksomhed eller et konsulenthus.
 • Som person er du udadvendt, troværdig og har et stort drive.
 • Du forstår, taler og skiver dansk og engelsk.

Ønsker du større fleksibilitet og hurtigere beslutninger i dagligdagen?

IPES er en mindre og fleksibel arbejdsplads med korte beslutningsveje. Det betyder, at dine ideer hurtigt kan blive til handlig. Vi tilbyder en fleksibilitet, der sikrer balance i dit liv.

Vi tilbyder:

 • Uddannelse og certificering i SIMULIA-porteføljen hos vores partner Dassault Systèmes.
 • Et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø med fagligt stærke kolleger.
 • Et spændende og selvstændigt arbejde, hvor du selv tilrettelægger din hverdag.
 • Konkurrencedygtig løn med pensionsordning, sygeforsikring og overskudsdeling.
 • Stillingen er en fuldtidsstilling og underlagt funktionærloven.

Kunne dette være dit drømmejob?

Hvis dette job har fanget din interesse, så send din ansøgning til direktør, Henrik Bøgelund på hb@ipes.dk, som også kan kontaktes på 2090 5114. Tiltrædelse snarest muligt. Der indkaldes løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig 😊

Send ansøgning

Kort om IPES A/S

IPES forhandler og implementerer førende softwareløsninger indenfor produktudvikling, simulering og produktion til danske virksomheder. Vi tilbyder løsninger, der dækker de væsentligste discipliner inden for konstruktion, beregning, simulering og verifikation. Desuden ønsker vi at give dig den bedst mulige rådgivning med hensyn til ovennævnte områder i relation til din virksomheds processer og arbejdsmetoder inden for 3D Engineering software.

keyboard_arrow_up