Udfyld formularen og få e-bogen "the future of manufacturing"

Med e-bogen får du 5 digitale oplevelser

1. Oplevelse: Fremstilling i praksis

3DEXPERIENCE-platformen leverer de rigtige data, på det rigtige sted, til det rette tidspunkt for at kunne styre produktionen.

2. Oplevelse: Lean Management

3DLean på 3DEXPERIENCE platformen kombinerer Lean ”best practices” og operationelle målinger på en fælles digital platform.

3. Oplevelse: Model-based produktion

Med 3DEXPERIENCE’s digitale tvilling får du som producent mulighed for at modellere maskiner, produkter og processer, og på den måde adressere nuværende og fremtidige udfordringer i et sikkert digitalt miljø.

4. Oplevelse:  IOT og produktionsanalyse

Tilsluttede enheder bidrager til en højere grad af synlighed, til et højere sikkerhedsniveau for operatøren, til bedre kvalitetskontrol og til mere detaljeret niveau af sporbarhed.

5. Oplevelse: Value Network Optimization

Value Network Optimization vil vise dig, hvordan du løser udfordringer, optimerer forsyningskæden og forbedrer gennemsigtigheden og effektiviteten.

  

Henrik Bøgelund

Hent E-bogen nu!

Venligst udfyld formularen.

NB! Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du IPES A/S tilladelse til at sende dig e-mails, nyheder og invitationer til webinarer. Du vil modtage nyt fra os ca. 2 gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig vha. linket nederst i nyhedsbrevet.

keyboard_arrow_up