Højteknologisk udstyr og produkter 

Styrk effektiviteten ved udvikling af
højteknologisk udstyr og produkter

Giv POWER til udviklingsteamet med gnidningsfrit samarbejde og strømlinede processer tværs af modellering og simulering.

En ny tilgang øger effektivitet og ydeevne

I et dynamisk og konkurrencepræget marked må du, som udvikler af højteknologiske og elektroniske produkter, konstant være på udkik efter metoder til at strømline udviklingsprocessen, reducere fejl og forbedre samarbejdet.

MODSIM er her for at revolutionere den måde, du anvender modellering og simulering på, og giver dig hidtil uset hastighed, effektivitet og ydeevne.

Se i webinaret her, hvordan MODSIM kan styrke udviklingsafdelingen🔽

Udfyld formularen og se webinaret "MODSIM for HighTech" på bare 16 minutter

Let samarbejdet med MODSIM

Effektivt samarbejde fra start til slut

Samarbejde er kernen i MODSIM. Fra tidligt i designfasen til overdragelsen til produktion sikrer MODSIM, at ingeniører og administrative medarbejdere kan arbejde problemfrit sammen. Vores datadrevne og modelbaserede tilgang gør samarbejdet lettere, selv for teams spredt over flere lande. Med sporbarhed på både komponent- og samlingsniveau får alle et klart billede, hvilket fremskynder valideringen af både genbrugte og nye designs.

Informeret beslutningstagning

MODSIM er mere end blot datadeling – det handler om at træffe informerede beslutninger. Vores intuitive dashboards samler både strukturerede og ustrukturerede data, integrerer projektplanlægning og eksekvering, og skaber et samlet miljø for alle 3DEXPERIENCE®-brugere i skyen.

Demokratisering af simulering

Med MODSIM kan designere validere deres arbejde uden behov for en simuleringsekspert. Pre-definerede skabeloner forenkler brugergrænseflader, så enhver produktdesigner og ingeniør kan afvikle relevante simuleringer og hurtigt se resultaterne. Dette reducerer feedback-loops og giver eksperterne tid til at fokusere på de komplekse simuleringer og procesforbedringer.

Cloud-drevet effektivitet

Udnyt cloudens stor kapacitet til MODSIM. Synkroniser teams og strømlin simuleringer med en sikker adgang til de rette modeller. Uanset om du er en nystartet virksomhed eller en stor koncern, tilbyder skyen en omkostningseffektiv løsning, der eliminerer behovet for at anvende interne IT-ressourcer.

Din vej til innovation starter her

MODSIM er din adgangsbillet til hurtigere innovation og et forbedret samarbejdet. Drop de langsomme, fejlbehæftede processer, og tag det næste skridt mod effektiv ingeniørkunst.

Se vores 16-minutters webinar og oplev MODSIM i aktion nu!

Novo Nordisk har valgt at demokratisere udviklingsprocessen

Robust design, pris og time-to-market er afgørende i udviklingen af nye insulinpenne. Derfor har Novo Nordisk demokratiseret udviklingen af insulinpenne med MODSIM. 

I interviewet fortæller Thor Andersen PLM Manager, Novo Nordisk, hvilke fordele de har opnået ved at integrere design og simulering på 3DEXPERIENCE platformen.

Kontakt os

Kontakt os for en kort introduktion til MODSIM med 3DEXPERIENCE.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Gert Klarskov Petersen

SIMULIA Sales Manager

smartphone+ 45 2216 2382

mailE-mail

Gert Klarskov Petersen

Ring mig op!

keyboard_arrow_up