Bæredygtig innovation for fremtiden!

Ryk grænser med bæredygtig innovation

Med fastsættelse af klimamål i Danmark og resten af verden, er bæredygtighed en nøgleparameter i udviklingen af nye produkter.

Det er derfor afgørende at kunne udvikle de produkter, der er mest klimavenlige og samtidigt kunne dokumentere dette.

Hjælp til at løse de største udfordringer

Udvikling af nye produkter, nye processer og endda helt nye forretningsmodeller er de største udfordringer, for at virksomheder kan blive mere bæredygtige. Men de repræsenterer også de største forretningsmuligheder.

Sammen med Dassault Systèmes er det vores mål at hjælpe med at løse disse udfordringer.


Vi understøtter udviklingen af vedvarende energi

Selvom vi kan udvikle produkter, der bruger mindre energi end i dag, er dette kun en del af løsningen. Vi må også udvikle flere former for vedvarende energi. 

En af vores kunder, ISC Rådgivende Ingeniører, har i dag en global førende position omkring offshore transformatorstationer til vindmølleparker eller substations

I videoen beskriver ISC hvordan de anvender 3DEXPERIENCE-platformen til at understøtte udviklingen af og samarbejdet om store energiprojekter.

Christian Barlach præsenterede ISC's vision på Innovationsdagen 2022. Se mere her.

Optimer produktionen af vindenergi

Vestas Wind Systems er en væsentlig spiller på vindenergimarkedet. Men hvordan kan Vestas sikre skalerbarhed med høj kvalitet og sporbarhed, samtidig med at udviklingstiden for vinger reduceres vha. af digitalisering?

Det emne belyser Flemming Mortensen, Chief Specialist, Digital Module Engineering, Vestas Wind Systems på Innovationsdagen 2023.

Mød Flemming Mortensen og hør hvordan

Hent e-bogen"Wind Turbine Engineering"

Har Seaborg Technologies løsningen?

En stærk sikkerhedsprofil og overbevisende tekniske muligheder har fået Seaborg Technologies til at satse på at udvikle et flydende kraftværk baseret på Molten Salt Reactor-teknologien.

Modellerings- og simuleringsmiljøet DYMOLA har hjulpet Seaborg med at strømline konceptuel reaktorudvikling og leveret en fleksibel modelleringsplatform for kompleks multifysik.

Hør videointerview


Bæredygtig emballage er fremtiden

Med affaldssortering er det blevet tydeligt, hvor meget plastemballage fylder i affaldsspanden. Brdr. Hartmann er kendt for deres maskiner til produktion af æggebakker af genbrugspapir. Men kan dette materiale ikke bruges til andet emballage?

Kontakt os for mere information


Nedbring Co2 udslippet

For væsentligt at nedbringe Co2 udslippet er det ofte nødvendigt at gentænke hele eller dele af forretningsmodellen. Med Dassault Systèmes "Lifecycle Assessment Tool" giver vi et samlet overblik over miljøpåvirkningen fra vugge til grav.

Hør mere om værktøjet her


Water for Life

I 1988 indførtes den første afgift på drikkevand i Danmark og forbruget faldt. Men hvad med forbruget af vand i forbindelse med alle de varer vi importerer? Man estimerer f.eks. at produktionen af en bomulds t-shirt forbruger hele 1400 l vand!

I denne video deler Dassault Systèmes CEO Bernard Charlès sin "Water for Life" vision med opdagelsesrejsende Mike Horn.

Hvordan griber vi det an?

Bæredygtig innovation er afgørende for, at vi når vores klimamål. Vi har værktøjerne, der understøtter udviklingen af bæredygtige produkter for fremtiden.

Kontakt os

Kontakt os for mere information, om hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle mere bæredygtige produkter.

Henrik Bøgelund

CEO

smartphone+ 45 2090 5114

mailE-mail

Henrik Bøgelund

Jørgen Klitholm

Sales Manager

smartphone+ 45 2427 7744

mailE-mail

Jørgen Klitholm

Ring mig op!

keyboard_arrow_up